36968
Książka
W koszyku
Przekonaj się, że w kuchni ekologia może iść w parze z ekonomią. I fantastycznymi smakami! „Na zdrowiu nie oszczędzamy" takie hasło w kontekście prawidłowego odżywiania pojawia się często. Dlatego zdrowa, ekologiczna kuchnia kojarzy się z artykułami z wyższej półki. Tymczasem robiąc przemyślane zakupy, kierując się wskazówkami zawartymi w książce Moniki Mrozowskiej, czytelnik szybko przekona się, że zdrowa i ekologiczna może być niedroga. W wielu przypadkach dużo tańsza od dań z kuchni wysoko przetworzonej. Znajdą się tu przepisy na wszystkie główne posiłki, desery oraz drobne przekąski. W książce udowodniono, że szybki obiad dla całej rodziny można przygotować za kilkanaście złotych. Znajdzie się w niej również lista niedrogich nieprzetworzonych produktów wysokiej jakości łącznie z orientacyjnymi cenami za 1 kg lub 1 litr, które później posłużą do przygotowania 65 przepisów.
Status dostępności:
Biblioteka Główna Charłupia Mała
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej