36968
Książka
W koszyku
Śledź niejeden ma smak. W książce ponad sto pomysłów na to jak przyrządzić i podawać tę smakowitą i zdrową rybę. Śledź może być w śmietanie, oleju, smażony, w sałatce, w pasztecie jako tatar, kotlet czy pulpet lub w barszczu. Dla smakoszy istny raj, a dla podniebienia nie lada uczta. Wiadomo bowiem, że śledź najlepiej pasuje do schłodzonego alkoholu, więc dodatkowo zaproponowano podstawowe przepisy na domową wódkę.
Status dostępności:
Filia Grabowiec
Brak informacji o dostępności: sygn. 64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia na stronie [144].
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej