Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
nieokreślona
(2)
Placówka
Filia Chojne
(2)
Autor
Krawczyk Irena
(1)
Kłossowski Tadeusz
(1)
Rościszewska-Stoyanow Anna
(1)
Rok wydania
1960 - 1969
(2)
Okres powstania dzieła
1901-2000
(1)
1945-1989
(1)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Potrawy mięsne
(1)
Potrawy-przyrządzanie-drób
(1)
Potrawy-przyrządzanie-dzikie ptactwo
(1)
Gatunek
Poradnik
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
2 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia Chojne
Brak informacji o dostępności: sygn. 64 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia Chojne
Brak informacji o dostępności: sygn. 64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej